EZOpress

Články o zdraví, ezoterike, duchovnom rozvoji a za pravdu v medicíne

Banány v horúcej čokoláde

Banány v čokoláde

Ingrediencie:

1/2 dcl vody
1 pl BIO kokosového oleja
1 pl RAW kakaa
1 banán
1 čl xylitolu (2 datle)

Dajte zohriať vodu v ktorej rozpustíte xylitol. Pridajte kokosový olej, čím zmes vychladne, aj keď by náhodou mala viac ako 40 °C. Primiešajte kakao a nakrájaný banán. Prelejte do pohárov a podávajte teplé. Ak máte viac času namiesto xylitolu dajte variť nadrobno nakrájané datle, ktoré podľa TČM sú doplňajúce a pre unaveného človeka ideálne. Tepelná úprava mierne eliminuje ochladzujúci účinok ovocia.

Môžete posypať konopnými semiačkami, alebo pridať orechy či pastu podľa chuti

Ďalšie recepty nájdete v knihách

Ďalšie články o vitariánstve a surovej strave

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné farebné podčiarknuté slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na EZOpress@gmail.com

3 010 pozretí