Zdravšia verzia paradajkovej polievky

obrázok so súhlasom tiramisustudio / FreeDitigalPhotos.net

obrázok so súhlasom tiramisustudio / FreeDitigalPhotos.net

Túto polievku som ponúkla s malilinkou dušičkou mojej Grétke. Má rada paradajkovú polievku zo školskej jedálne a moje doterajšie pokusy zatiaľ jedálenskú polievku netromfli. Tak som sa naštvala a rozhodla sa paradajkovú polievku absolútne vyšperkovať a urobiť ju fakt dokonalou. Podarilo sa 🙂 Tu je výsledok:

 

 

Na prípravu 4 porcií potrebujeme:

  • 4ks domáce paradajky veľké asi ako vajíčko
  • 2ks sušených paradajok
  • 1 plechovka pasírovaných paradajok
  • 1 hrnček vody
  • hrsť čerstvej bazalky
  • štipka sušeného oregána
  • himalájska soľ / každý podľa svojej chuťovej potreby /
  • čierne korenie
  • 1PL Agáve
  • 1ČL maslo Ghee
  • 1 hrnček celozrnnej tarhone
  • 1 hrnček strúhaného syru Gouda

Postup prípravy:

Paradajky čerstvé, sušené, pasírované, vodu, bazalku, oregáno, Agáve a soľ som vložila / naliala do mixéru a mixovala na najvyššom stupni asi 1 minútu / možno rozmixovať aj v mixéri ponornom, alebo klasickom s nožmi v tvare S /. Zmes som preliala do hrnca a pridala som čierne korenie a maslo Ghee. Nechala som trošku zohriať. Uvarila som tarhoňu ako cestoviny – teda bez praženia nasucho a nastrúhala som Goudu. Nabrala som polievku na tanier, vložila do nej kôpku tarhone a posypala to strúhaným syrom. MŇAAAAM.

Chcete sa naučiť pripravovať zdravé sofistikované jedlá? Pokrmy dnešnej modernej RAW kuchyne? Dozvedieť sa informácie o superpotravinách, o najnovších trendoch v stravovaní a pripraviť si niekoľko zaujímavých receptov?

zdravienatanieri.sk

zdravienatanieri.sk

Zdroj receptu: zdravienatanieri.sk

Odporúčame zdravé potraviny

Články o vitariánstve, surovej strave a šťavách (RAW)

Ďalšie zdravé recepty

Viac informácií o mixéri kliknutím na obrázok:

Blender G21 Perfect smoothie maker, RAW mixér 1500 W, 1000 - 35000 otáčok/min. - 180,90 €

Blender G21 Perfect smoothie maker, RAW mixér 1500 W, 1000 – 35000 otáčok/min.

2 458 pozretí

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na EZOpress@gmail.com Ďakujeme

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.