Kari panvica s celozrnnými tagliatelle

Zdroj obrázku: zdravienatanieri.sk

Zdroj obrázku: zdravienatanieri.sk

Keď mám uviesť, aké jedlá varím najradšej, tak sú to práve jedlá z panvice. Zbožňujem tie mixy zeleniny, ryže, cestovín a chutných omáčok. Chute sa premiešajú, všetko je šťavnaté a jedlo má grády. Táto kari panvica je toho príkladom.

Na prípravu 4 porcií potrebujeme:

– 10 ružičiek mrazenej, či čerstvej brokolice
– 1 biele prírodné tofu
– 1/2 balenia špaldových celozrnných tagliatelle
kokosový olej na pečenie
– hrsť cviklových listov

 

Omáčka

– 1ČL mierne pikantnej kari pasty
– 1ČL kari korenia
– 1/2 plechovky kokosového mlieka
– 1/2 plechovky drvených paradajok
– 5ks sušených paradajok
– 1ČL brezového cukru
himalájska soľ a korenie podľa potreby

Postup prípravy

Cestoviny si uvaríme v osolenej vode al dente. Brokolicu 10 minút naparíme. Medzitým si na panvici orestujeme na kokosovom oleji tofu. Mierne ho posolíme. Naparenú brokolicu necháme chvíľku restovať aj spolu s tofu. Pripravíme si omáčku rozmixovaním všetkých ingrediencií na omáčku. Omáčku prilejeme ku tofu, pridáme uvarené cestoviny a chvíľku asi 3 minútky ich spolu prevaríme. Odstavíme, vychladíme, pridáme cviklové listy a konzumujeme.

Zdroj receptu: zdravienatanieri.sk
Ďalšie zdravé recepty.
Odporúčame: zdravé potraviny.

1 229 pozretí

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na EZOpress@gmail.com Ďakujeme

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.