RAW Pinacolada mini cake

Zdroj obrázku: zdravienatanieri.sk

Zdroj obrázku: zdravienatanieri.sk

Milujete Pinacoladu ? Tak prečo si ju nedať v zdravšej verzii. Kokos, ananás a rumová esencia sú základom tohto letného neuveriteľne chutného RAW koláčika. Príprava zaberie 30 minút+15 minút chladenie.

 

Na prípravu 10 porcií potrebujeme:

 

 

Na prípravu krému potrebujeme:

  • 5 koliesok čerstvého ananásu
  • 1PL kokosového oleja
  • 1ČL rumovej arómy
  • 1ČL Agáve sirupu
  • 2 kopcovité PL kokosovej smotany (hustá usadená hmota v kokosovom mlieku)
  • hrsť vopred namočených a usušených kešu orieškov

 

Ako ozdobu môžete použiť:

  •  čertsvý ananás

 

Postup prípravy:

Z ingrediencií na korpus si rozmixujeme lepkavú zmes, ktorú pritlačíme na spodok silikónových mafinkových formičiek. Ďalší krok som ja neurobila, ale nabudúce urobím. Na korpus uložte kúsok čerstvého ananásu. Potom vymixujte krém zo všetkých ingrediencií na krém a to buď vo Vitamixe (budete mať úplne jemnučký krém) alebo v tom istom mixéri, ako korpus (budete mať hrudkovitejšiu konzisteciu, tak ako ja). Krém vylejte na čerstvý ananás a nechajte v chladničke chladiť 15 minút. Po vychladení ozdobte čerstvým ananásom. Mňamka !

1 655 pozretí

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na EZOpress@gmail.com Ďakujeme

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.