Vieš, čo ješ!? Ako sa vyrába pravá nefalšovaná Treska

Známy potravinový kritik sa pustil tentokrát do výroby Tresky. Bohužiaľ, poniektorí výrobcovia, za účelom zvyšovania profitu pridávajú do tohto majonézového šalátu rôzne ingrediencie, ktoré do tohto produktu jednoducho nepatria. Takisto používajú lacnejšie verzie rýb. Pokiaľ sa pozriete na zadnú stranu obalu a uvidíte tam zoznam dlhý ako týždeň pred výplatou, znamená to, že niečo tu nie je v poriadku. Pokiaľ na konci tohto zoznamu nájdete Ryžová múka, alebo Ryžová vláknina, výrobca sa na vás snaží výrazne ušetriť. My sme sa vybrali s kamerou do takej výrobne, kde si zakladajú na tradícii tejto pochutiny. V nasledujúcich minútach vás prevedieme celým výrobným procesom.

Autor: Potravinový Kritik Patrick Linhart, BSc bude prednášať aj na Zdravých vianočných trhoch

Regenračné centrum

Podporte aj jeho facebookovú stránku: Vieš čo ješ?

448 pozretí

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na EZOpress@gmail.com Ďakujeme

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.