Zdravá banánová, čokoládová a iné zmrzliny

obrázok so súhlasom moggara12 / FreeDigitalPhotos.net

obrázok so súhlasom moggara12 / FreeDigitalPhotos.net

Banány ošúpeme, pokrájame a dáme do mrazničky na dobu, aby nezmrzli úplne (1-2 hod). Vložíme do mixéra spolu s toľkými datľami, koľko sme dali banánov a lístkami špenátu mixujeme na krémovú konzistenciu. Zmrzlina je hotová

Aby sme docielili rôzne chute a dodali organizmu rôzne látky, suroviny môžeme obmieňať. Namiesto datlí použijeme figy, inokedy prisypeme škoricu, alebo kakao či karob. Taktiež môžeme zamraziť a pridať jahody, čučoriedky a budeme mať jahodovú, či čučoriedkovú zmrzlinu.

Ak budeme zmrzlinu jesť lyžičkou, môžeme ju posypať lúpanými konopnými, alebo tekvicovými semiačkami. Pre zjemnenie chute môžeme pri mixovaní pridať hotové krémy z orieškov, alebo čokolády.

Ďalšie recepty nájdete v knihách

Ďalšie články o vitariánstve a surovej strave

Viac info o mixéri kliknutím na obrázok:

Blender G21 Perfect smoothie maker, RAW mixér 1500 W, 1000 - 35000 otáčok/min. - 180,90 €

Blender G21 Perfect smoothie maker, RAW mixér 1500 W, 1000 – 35000 otáčok/min.

2 835 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach EZOpress sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie.
EZOpress dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR...
Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na EZOpress@gmail.com Ďakujeme

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.